среда, 6 марта 2013 г.

Історія марки Hugo Boss




Відомий у всьому світі бренд Hugo Boss це одна з найвпливовіших компаній у сфері моди з річним оборотом близько €1,2 млрд. Сьогодні марка належить концернові Valentino Fashion Group під керівництвом Бруно Зельцера, який веде політику фірми і скеровує напрямки її розвитку.




В 19Відомий у всьому світі бренд Hugo Boss це одна з найвпливовіших компаній у сфері моди з річним оборотом близько €1,2 млрд. Сьогодні марка належить концернові Valentino Fashion Group під керівництвом Бруно Зельцера, який веде політику фірми і скеровує напрямки її розвитку.



Але йдемо далі – дуже швидко місце комбінезонів змінили костюми, під маркою Hugo Boss почали випускати класичний одяг, в тому числі і взуття.
Початок світової слави марки Hugo Boss припадає на 1954-й рік (через шість років після смерті Хьюго), коли був випущений перший костюм. У 1970 році внуки Хьюго Босса, Уве та Йохан Холи, створили надійну основу для бізнесу діда і почали крок за кроком стверджувати авторитет компанії на міжнародній арені та збільшувати об′єми продажів. Вони затвердили ім′я свого відомого діда в якості назви компанії. Назва Хьюго Босс працювала на бізнес, вона випромінювала солідність, добре читалась і легко вимовлялась практична всіма мовами.

Uwe Holy

Jochen Holy




Комментариев нет:

Отправить комментарий